Franța

Tignes - Val d` Isere

Altitudine: 3456 m

Diferență de nivel: 1906 m

Lungime piste: 300 km

Nr. instalații pe cablu: 82

de la 455 €

Harta pârtiilor de schi

Tignes - Val d` Isere ski map

Franța

Tignes - Val d` Isere


Altitudine: 3456m

Diferență de nivel: 1906 m

Lungime piste: 300 km

Nr. instalații pe cablu: 82

       Skipass de 6 zile - biletul către experiența ta de iarnă cea mai tare de până acum!

Skipass

Vă invităm să petreceți alături de noi la cele mai bune evenimente apres-ski și să vă relaxați în sânul Alpilor. Combinarea schiului cu distracție este o specialitate montaniardă franceză pe care abia așteptăm să o împărtășim cu voi pe o terasă plină de soare sau într-unul dintre numeroasele cluburi geniale.

Petreceri

Experiența de a trage linii noi în zăpada neatinsă nu se compară cu nimic. Noi te însoțim cu drag și te ajutăm în căutarea traseelor cele mai plăcute și frumoase.

Freeride

Chiar și cei mai înrăiți schiori au nevoie de o mică pauză... și de mâncare! Vă invităm la un Hot-Dog marcă Excursii de Schi, în cadrul unei petreceri Apres-Ski, în stil chill&relax. Mâncarea este din partea casei, ar fi păcat să o ratați!

Grillparty

Câteva noțiuni de bază în subiectul siguranței de munte și de avalanșă. Atelier necesar pentru freeride!

Workshop avalanșă

Punem valoare pe comunitate și atmosfera bună între oameni. Vă așteptăm prima zi după schi la un pahar de șampanie să ne cunoaștem mai bine!

Șampanie

Cursuri de schi și snowboard la toate nivelurile, pentru cei mici și cei mari, dar ATENȚIE: înscrierile se fac în avans, altfel instructorul rămâne acasă ;)

Cursuri de schi
Piste: 52 km negre , 78 km roșii , 170 km albastre
Instalații pe cablu: 9 Telecabine , 41 Telescaune , 30 Teleschiuri , 2 Funicular

Tignes și Val d'Isere alcătuiesc împreună Espace Killy, unul dintre domeniile schiabile cele mai prestigioase din Franța și din întreaga lume. Stațiunea este renumită pe plan mondial pentru ghețarii schiabili și vara, pârtiile de peste 3000 m altitudine, un sistem de instalații pe cablu modern și rapid, cursa mondială de schi organizat în fiecare an, barul apres-ski La Folie Douce și multe alte activități și atracții.

Oferte cazare