Franța

Risoul - Vars

Altitudine: 2750 m

Diferență de nivel: 1100 m

Lungime piste: 185 km

Nr. instalații pe cablu: 52

de la 240 €

Harta pârtiilor de schi

Risoul - Vars ski map

Franța

Risoul - Vars


Altitudine: 2750m

Diferență de nivel: 1100 m

Lungime piste: 185 km

Nr. instalații pe cablu: 52

       Skipass de 6 zile - biletul către experiența ta de iarnă cea mai tare de până acum!

Skipass

Vă invităm să petreceți alături de noi la cele mai bune evenimente apres-ski și să vă relaxați în sânul Alpilor. Combinarea schiului cu distracție este o specialitate montaniardă franceză pe care abia așteptăm să o împărtășim cu voi pe o terasă plină de soare sau într-unul dintre numeroasele cluburi geniale.

Petreceri

Un (sau 2-3...) pahar de vin fiert făcut de casă - pentru încălzirea voastră! Rețeta o ținem secretă dar vă vom spune unde vă veți putea descărca surplusul de energie mai târziu noaptea.

Vin fiert

Experiența de a trage linii noi în zăpada neatinsă nu se compară cu nimic. Noi te însoțim cu drag și te ajutăm în căutarea traseelor cele mai plăcute și frumoase.

Freeride

Chiar și cei mai înrăiți schiori au nevoie de o mică pauză... și de mâncare! Vă invităm la un Hot-Dog marcă Excursii de Schi, în cadrul unei petreceri Apres-Ski, în stil chill&relax. Mâncarea este din partea casei, ar fi păcat să o ratați!

Grillparty

Câteva noțiuni de bază în subiectul siguranței de munte și de avalanșă. Atelier necesar pentru freeride!

Workshop avalanșă

Punem valoare pe comunitate și atmosfera bună între oameni. Vă așteptăm prima zi după schi la un pahar de șampanie să ne cunoaștem mai bine!

Șampanie

Cursuri de schi și snowboard la toate nivelurile, pentru cei mici și cei mari, dar ATENȚIE: înscrierile se fac în avans, altfel instructorul rămâne acasă ;)

Cursuri de schi
Piste: 20 km negre , 90 km roșii , 75 km albastre
Instalații pe cablu: 2 Telecabine , 19 Telescaune , 31 Teleschiuri

Cele două stațiuni împreună compun domeniul schiabil La Forét Blanche. Cum arată și numele ”Pădurea Albă”, domeniul dispune de multe zone împădurite astfel se poate schia în condiții de vizibilitate relativ bune chiar și în caz de vreme nefavorabilă. Printre atracții se numără snowpark-ul cel mai mare și cel mai bine dotat din Europa și pista cu posibilitate de cronometrare Pic de Chabrieres.

Oferte cazare