Franța

Les Sybelles

Altitudine: 2620 m

Diferență de nivel: 1520 m

Lungime piste: 310 km

Nr. instalații pe cablu: 68

de la 245 €

Harta pârtiilor de schi

Les Sybelles ski map

Franța

Les Sybelles


Altitudine: 2620m

Diferență de nivel: 1520 m

Lungime piste: 310 km

Nr. instalații pe cablu: 68

       Skipass de 6 zile - biletul către experiența ta de iarnă cea mai tare de până acum!

Skipass

Vă invităm să petreceți alături de noi la cele mai bune evenimente apres-ski și să vă relaxați în sânul Alpilor. Combinarea schiului cu distracție este o specialitate montaniardă franceză pe care abia așteptăm să o împărtășim cu voi pe o terasă plină de soare sau într-unul dintre numeroasele cluburi geniale.

Petreceri

Un (sau 2-3...) pahar de vin fiert făcut de casă - pentru încălzirea voastră! Rețeta o ținem secretă dar vă vom spune unde vă veți putea descărca surplusul de energie mai târziu noaptea.

Vin fiert

Experiența de a trage linii noi în zăpada neatinsă nu se compară cu nimic. Noi te însoțim cu drag și te ajutăm în căutarea traseelor cele mai plăcute și frumoase.

Freeride

Chiar și cei mai înrăiți schiori au nevoie de o mică pauză... și de mâncare! Vă invităm la un Hot-Dog marcă Excursii de Schi, în cadrul unei petreceri Apres-Ski, în stil chill&relax. Mâncarea este din partea casei, ar fi păcat să o ratați!

Grillparty

Câteva noțiuni de bază în subiectul siguranței de munte și de avalanșă. Atelier necesar pentru freeride!

Workshop avalanșă

Punem valoare pe comunitate și atmosfera bună între oameni. Vă așteptăm prima zi după schi la un pahar de șampanie să ne cunoaștem mai bine!

Șampanie

Cursuri de schi și snowboard la toate nivelurile, pentru cei mici și cei mari, dar ATENȚIE: înscrierile se fac în avans, altfel instructorul rămâne acasă ;)

Cursuri de schi
Piste: 18 km negre , 210 km roșii , 82 km albastre , 2 km verzi
Instalații pe cablu: , 27 Telescaune , 41 Teleschiuri

Les Sybelles este al patrulea cel mai mare domeniu schiabil din Franța și totodată cel mai mare din regiunea Maurienne.

Domeniul schiabil leagă 6 sătucuri alpine din regiunea Savoya și reprezintă un loc de joacă perfect pentru cei care doresc să schieze în mai multe zone de schi cu peisaje diverse și să încerce trasee noi în fiecare zi. În același timp, și începătorii vor adora stațiunea, coborârea pe pârtii albastre fiind posibilă chiar și de pe vârfurile cele mai înalte!

Oferte cazare