Franța

Les 3 Vallees

Altitudine: 3230 m

Diferență de nivel: 2130 m

Lungime piste: 600 km

Nr. instalații pe cablu: 146

de la 320 €

Harta pârtiilor de schi

Les 3 Vallees ski map

Franța

Les 3 Vallees


Altitudine: 3230m

Diferență de nivel: 2130 m

Lungime piste: 600 km

Nr. instalații pe cablu: 146

       Skipass de 6 zile - biletul către experiența ta de iarnă cea mai tare de până acum!

Skipass

Vă invităm să petreceți alături de noi la cele mai bune evenimente apres-ski și să vă relaxați în sânul Alpilor. Combinarea schiului cu distracție este o specialitate montaniardă franceză pe care abia așteptăm să o împărtășim cu voi pe o terasă plină de soare sau într-unul dintre numeroasele cluburi geniale.

Petreceri

Experiența de a trage linii noi în zăpada neatinsă nu se compară cu nimic. Noi te însoțim cu drag și te ajutăm în căutarea traseelor cele mai plăcute și frumoase.

Freeride

Câteva noțiuni de bază în subiectul siguranței de munte și de avalanșă. Atelier necesar pentru freeride!

Workshop avalanșă

Punem valoare pe comunitate și atmosfera bună între oameni. Vă așteptăm prima zi după schi la un pahar de șampanie să ne cunoaștem mai bine!

Șampanie

Cursuri de schi și snowboard la toate nivelurile, pentru cei mici și cei mari, dar ATENȚIE: înscrierile se fac în avans, altfel instructorul rămâne acasă ;)

Cursuri de schi
Piste: 72 km negre , 216 km roșii , 312 km albastre
Instalații pe cablu: 38 Telecabine , 61 Telescaune , 40 Teleschiuri , 7 Funicular

Cu cele 320 pârtii amenajate și 175 schilifturi ale sale, 3 Vallées este cel mai mare domeniu schiabil din lume! Pe deasupra, Val Thorens este stațiunea de schi cea mai înaltă din Europa unde chiar și cazarea este așezată la o altitudine mai mare decât vârful altor zone de schi (2300 m)! Posibilitățile pentru a ieși din zona de confort sunt fără sfârșit: tiroliana cea mai lungă și cea mai înaltă din Alpi, pista de sănii cea mai lungă din Franța, nightclub-ul subteran cel mai mare din Alpi, și multe altele…

3 Vallées reprezintă superlativul sporturilor de iarnă: compoziție incredibilă și diversitate infinită unde poți explora pârtii noi și panorame copleșitoare în fiecare zi. O săptămână de schi și distracție, de neegalat în întreaga lume!

  • Skipassul de bază include 150 km de pârtii (Val Thorens-Orelle).
  • Supliment Skipass 3 Vallées pentru 6 zile - 600 km: +50 €/pers. (se rezervă în avans)

Oferte cazare