Franța

Isola 2000

Altitudine: 2603 m

Diferență de nivel: 800 m

Lungime piste: 120 km

Nr. instalații pe cablu: 20

de la 240 €

Harta pârtiilor de schi

Isola 2000 ski map

Franța

Isola 2000


Altitudine: 2603m

Diferență de nivel: 800 m

Lungime piste: 120 km

Nr. instalații pe cablu: 20

       Skipass de 6 zile - biletul către experiența ta de iarnă cea mai tare de până acum!

Skipass

Vă invităm să petreceți alături de noi la cele mai bune evenimente apres-ski și să vă relaxați în sânul Alpilor. Combinarea schiului cu distracție este o specialitate montaniardă franceză pe care abia așteptăm să o împărtășim cu voi pe o terasă plină de soare sau într-unul dintre numeroasele cluburi geniale.

Petreceri

Experiența de a trage linii noi în zăpada neatinsă nu se compară cu nimic. Noi te însoțim cu drag și te ajutăm în căutarea traseelor cele mai plăcute și frumoase.

Freeride

Câteva noțiuni de bază în subiectul siguranței de munte și de avalanșă. Atelier necesar pentru freeride!

Workshop avalanșă

Punem valoare pe comunitate și atmosfera bună între oameni. Vă așteptăm prima zi după schi la un pahar de șampanie să ne cunoaștem mai bine!

Șampanie

Cursuri de schi și snowboard la toate nivelurile, pentru cei mici și cei mari, dar ATENȚIE: înscrierile se fac în avans, altfel instructorul rămâne acasă ;)

Cursuri de schi
Isola Promo
Piste: 10 km negre , 35 km roșii , 75 km albastre
Instalații pe cablu: 2 Telecabine , 7 Telescaune , 10 Teleschiuri , 1 Funicular

Isola 2000 este poate cea mai interesantă stațiune de schi din Alpii francezi, deoarece se află la doar 70 km de mare, dar satul este situat la o altitudine de 2000 de metri.

Localitatea este situată chiar în mijlocul sistemului de pârtii, astfel încât puteți schia la soare de dimineața devreme până după-amiaza târziu. În Isola, soarele strălucește foarte mult și pe vreme senină poți vedea din vârf până la mare!

Abonamentul nostru de schi este valabil nu numai pentru sistemul de pârtii Isola 2000 (120 km) ci și pentru sistemul de pârtii Auron (135 km), pe care îl vom vizita cel puțin 1 zi, dar eventual mai multe zile în săptămâna de schi!

În drum spre casă, vom vizita Monaco și ne vom opri pentru un scurt tur de oraș de 2-3 ore în Monte Carlo!

Oferte cazare