Procedura de rezervare

Pe site-ul nostru puteți alege dintr-o selecție largă de stațiuni și cazări . După ce ați găsit stațiunea de schi/hotelul și modalitatea de deplasare care vi se potrivește cel mai bine, contactați-ne prin intermediul site-ului web, e-mail, telefonic sau pe pagina de facebook pentru a afla disponibilitatea serviciilor noastre.

 

Prețurile de pe site-ul nostru includ în pachet 7 nopți de cazare + 6 zile de ski pass.

 

Prețul pentru excursia cu autocarul (opțional):

- Din Cluj Napoca: +145 €/persoană

- Alte locații de plecare din alte orașe sunt disponibile pentru grupuri de la 30 de persoane.

 

Datele de călătorie cu autocarul sunt indicate în tabelul de prețuri pentru cazare de pe site-ul nostru! Orarul excursiilor noastre cu autocarul este întotdeauna cu plecare de vineri și întoarcere duminică.

 

Alte costuri:

- Taxă administrativă: 15 €/persoană - Pentru toate rezervările. Taxa de administrare a fost introdusă din cauza Pandemiei pentru a asigura sustenabilitatea biroului. Această taxă se plătește o singură dată la momentul rezervării. Suma poate fi reținută de agenție în caz de anulare.

- Taxa pentru paturile goale: dacă nu ați reușit să umpleți un apartament sau dacă preferați să vă simțiți mai confortabil, vi se va percepe o taxă pentru paturile goale.

- În orice caz, suma lecțiilor de schi/snowboard trebuie achitate împreună cu restanța celei de-a doua părți de plată. Trebuie să vă înscrieți și să plătiți cursurile până la data plății restanței, adică cu 45 de zile înainte de excursie!

- Taxa de turism și Ecotax: Total 10-25 €/pers./săptămână - se plătește la partenerul de cazare sau la stațiunea de schi pentru toate rezervările. Cine călătorește  individual la check-in. Iar pentru clienții care vin cu autocar, plata se face ipreună cu plata restanței pentru agenția noastră!

- Suplimente pentru abonamentele de schi, de exemplu: Paradiski, Val Thorens.

 

Pentru a face o rezervare, vă rugăm să furnizați numele, numărul de telefon și adresa de e-mail (de la persoana care face rezervarea/organizatorul grupului).

După cererea trimisă, noi vă trimitem o confirmarea rezervării, inclusiv bonul de comandă.

Pentru a putea informa și camarazii de călătorie, vă rugăm să completați ”Fișa Grupului” din atașament și să ni-l trimiteți înapoi. Astfel toată lumea va fi ținută la curent cu informațiile necesare și eventualele modificări ale sejurului..

 

Plata avansului pentru excursia de schi

- 200 €/persoană, efectuat în termen de 2 zile de la confirmarea rezervării, pentru a vă păstra locurile.

 

Restanța pentru excursia de schi

- Pentru a participa la excursia de schi, trebuie să achitați restanța integral cu cel mult 45 de zile înainte de excursie. Suplimentele de schi, taxele pentru paturile goale și taxele de administrare sunt, de asemenea sunt scadente în această dată.

 

Următoarele opțiuni sunt disponibile pentru plata excursiei de schi

IMPORTANT: Plățile/transferurile pot fi efectuate separat de către fiecare participant sau de către toți participanții deodată, dar este important să fie întotdeauna menționate ca un detaliu numele persoanei (organizatorul grupului) care face rezervarea și/sau numărul bonului de comandă.

 

Reducerile noastre speciale pentru organizatorii de grupuri:

Peste 15 persoane 5 EUR/persoană

Peste 30 de persoane 10 EUR/persoană

Peste 45 de Persoane 15 EUR/persoană + 1 skipass complet gratuit

Peste 75 de persoane 20 EUR/persoană + 1 cazare și skipass gratuit

Peste 150 de persoane 25 EUR/persoană + 2 cazări și skipass-uri gratuite

 

Închirierea echipamentului de schi și snowboard în stațiunile de schi

Închirierea echipamentului într-o stațiune de schi are multe avantaje: nu trebuie să aduceți de acasă, dacă observați că clăparii nu vi se potrivesc sau că trebuie să setați schiurile, puteți merge la magazine de inchiriere, iar acesta le va înlocui sau seta imediat.