Despre Noi

Echipă versatilă – Pasiune comună

Iată rețeta unei echipe entuziasmate: personalități total diferite și o singură pasiune, pasiunea pentru sporturile de iarnă, munte și senzația de libertate! Schiem zi și noapte, pe și în afara pârtiilor, iarna, ba și vara!

De ce Franța?

Franța ne oferă toate ingredientele pentru o vacanță de iarnă perfectă: munții cei mai înalți ai Europei, pârtiile cele mai mari și mai faimoase ale lumii, ghețari schiabili, versanți acoperiți cu mai mulți metri de zăpadă pulvăr, vârfuri copleșitoare și sate de munte ascunse deprinse din basm.

Cu o experiență de 15 ani și 36 de stațiuni montane franceze, v-am selectat cu atenție destinațiile și ofertele de cazare cele mai bune, cu un raport preț-calitate cel mai bun posibil.

Misiune – Mai mult decât un pachet de cazare

Misiunea noastră este să aducem câți mai mulți oameni la munți. Și mai mult decât atât, ne angajăm să vă introducem în lumea Alpilor: oferim cursuri de schi și snowboard, vă ghidăm la pârtiile cele mai bune și pe cei mai experimentați chiar și la terenurile freeride. Ne încălzim cu programe private și continuăm distracția la petrecerile cele mai tari din Alpi!

Deoarece de mulți ani petrecem întregul sezon de iarnă în Alpi, cunoaștem toate secretele ale stațiunilor de schi. Abia așteptăm să vi le împărtășim!