Info Covid-19

Politica de bază de anulare
Dragi schiori și snowboarderi,
 
Ne dorim ca tu să poți rezerva cu încredere și fără niciun risc pentru mult așteptatul tău schi, așa că ți-am pregătit sezonul de schi 2022 cu condiții flexibile de rezervare și anulare.
 
De la 1 octombrie, politica de anulare descrisă în Termenii și Condițiile se va aplica tuturor călătoriilor rezervate:
- Nu există nicio taxă de anulare cu 45 de zile înainte de plecare, veți primi o rambursare integrală dacă anulați turul.
- Pentru pasagerii noștri care doresc să-și schimbe sau să anuleze călătoria în ultimul moment, cu 30 de zile înainte de călătorie, vom încerca să vă ajutăm în toate privințele și să găsim împreună o soluție.
 
 
Politica de anulare Covid-19
Anul acesta oferim și o garanție GRATUITĂ de anulare COVID-19 pentru excursiile de schi rezervate, astfel încât să vă puteți planifica iarna fără probleme. În consecință, Ski Travel Europe va rambursa taxa de participare integrală dacă turul de schi este anulat din cauza restricțiilor cauzate de Covid-19.
 
Aceste motive de anulare pot include:
 
o Domeniul schiabil este închis;
o Blocarea frontierei se aplică indiferent de vaccinare și testare;
o Interdicția de a părăsi Ungaria sau interdicția de a intra în țara de destinație;
o Nu puteți veni la turul de schi din cauza testului Covid-19 pozitiv;
 
Politica de anulare de mai sus este valabilă din a 5-a zi înainte de plecare până în ziua plecării.
 
Dacă destinația este Franța:
În prezent, este liberă intrarea în Franța din România - adică nu există motive extraordinare de intrare, nicio carantină nu este necesară pentru intrarea din România - dacă sunt îndeplinite și verificate următoarele condiții de intrare:
 
vaccinare adecvată 
PCR sau test antigen 
 
Vaccinuri acceptate în prezent: Pfizer / Comirnaty, Moderna, AstraZeneca / Vaxzevria / Covishield și Janssen / Johnson & Johnson.
 
 
Condițiile de intrare și excepțiile de la carantină sunt următoarele:
 
Cardul digital COVID al Uniunii Europene este acceptat pentru a certifica vaccinarea, un test PCR negativ de cel puțin 72 de ore și recuperarea după COVID-19 diagnosticată în ultimele 15-180 de zile. Poate fi descărcat de aici: 
Persoana vaccinată poate intra fără restricții. Nu există restricții privind vaccinul utilizat.
Copiii din zona galbenă/roșie pot intra fără restricții sub vârsta de 12 ani, în timp ce peste 12 ani, până la vârsta de 16 ani, pentru intrare este necesar 1 test PCR de cel mult 72 de ore.
Pot intra cei cu un rezultat negativ al testului PCR eșantionat de nu mai mult de 72 de ore (în acest caz, cei care provin din zona roșie pot rămâne în țară doar 72 de ore și apoi să fie în carantină);
 
 
 
Pregătirea autobuzului, apărare:
Autobuzele noastre trec prin dezinfecție cu ozon înainte de fiecare călătorie.
Utilizarea măștii poate deveni obligatorie pe toată durata călătoriei. Acest lucru este supus unor restricții în ziua plecării.
Dezinfectant pentru mâini va fi disponibil în mai multe locații în timpul călătoriei cu autobuzul.